Akıllı telefon pazarı bu yaz hareketlenecek gibi! Android tutkunları için güzel bir haberimiz var.

Google, Samsung gibi devlerin yanı sıra Motorola da yeni bir modelle bu rekabete dahil oluyor.

Motorola’nın yeni Moto G Stylus 5G (2024), Google Pixel 8a ve Samsung Galaxy A35 5G ile rekabet etmeye hazırlanıyor.

Moto G Stylus 5G 2024 Fiyatı ve Özellikleri ile Dikkat Çekiyor!

Dikkat çeken özellikleriyle öne çıkan Moto G Stylus 5G (2024) hakkında bilmeniz gerekenler:

6.7 inç OLED panel sayesinde geniş görüş alanı ve canlı renkler sunuyor. 5.000 mAh pil kapasitesiyle uzun kullanım ömrü vadediyor. 50 MP ana kamera ve ek kamera sensörleri ile kaliteli fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor. Stylus kalem, not almak ve çizim yapmak için size ekstra işlevsellik sunuyor.

Moto G Stylus 5G 2024 Fiyatı

Yeni Moto G Stylus 5G, geçen yılın modelinden görece mütevazı yükseltmeler sunuyor olsa da, yine de bazı önemli geliştirmeler içeriyor:

  • Ultra geniş açılı kamera ve ön kamera sensörlerinde megapiksel artışı (sırasıyla 8MP’den 13MP’ye ve 16MP’den 32MP’ye).
  • Daha fazla RAM (6GB’den 8GB’ye yükseltildi).
  • Daha hızlı kablolu şarj desteği (20W’dan 30W’a yükseltildi).
  • Bu fiyat segmentinde daha az rastlanan kablosuz şarj desteği.
  • İşlemci tarafında ise bir değişiklik yok. Geçen yılın modelinde de kullanılan Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, günlük kullanım için yeterli performans sunuyor.

Yeni modelin en dikkat çeken yeniliklerinden biri ise tasarımı. Bu yılın orta segment temsilcisi, iki farklı renk seçeneğiyle geliyor: Altın ve gümüş tonlarının bir arada kullanıldığı “Caramel Latte” ve “ruj rengi vegan deri” olarak tanımlanabilecek “Scarlet Wave”.

Motorola, kalem deneyimini de geliştirdiğini söylüyor. Daha geniş temas alanı (daha büyük ve daha düz ekran) ve “daha akıcı bir deneyim için azaltılmış gecikme” sunuluyor. Ayrıca, kalem çıkarıldığında açılan favori uygulamalarınızı ayarlayabileceğiniz güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü de mevcut.

50 MP’lik yeni kamera sensörüyle birlikte Motorola, gündüz ve gece daha iyi fotoğraflar için dört pikseli birleştirerek 2µm’luk bir Ultra Piksel elde eden Ultra Pixel teknolojisini öne çıkarıyor. Kamera sisteminin gerçek performansını ise daha kapsamlı testlerle görebileceğiz.

399 Dolarlık Moto G Stylus 5G (2024), 30 Mayıs’tan itibaren Motorola.com ve büyük perakendeciler üzerinden satışa sunulacak. Türkiye’ye ise ne zaman geleceği ve satışa sunulacağı daha belirtilmedi.

Cihaz ülkemizde satışa başlar başlamaz sizlere webhakim.com üzerinden bildirim sunacağız.

Yorumlar (0)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!

GÖNDER