2014’te iOs ve Android tabanlı telefonlara yüklenebilen bu uygulama, kullanıcıların anlık olarak konumlarını belirleyebildikleri ve paylaşabildikleri anlık paylaşım platformu olarak hayatımıza girdi.

Swarm Hesap Dondurma, mükemmel bir uygulama olan Swarm, ülkemizde de yüzbinlerce kullanıcının tercih ettiği bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Ancak hesaplarını kısa süreliğine inaktif etmek isteyenler bu yazımızda bazı bilgilere ulaşabilecekler.

Eğer siz de bu uygulamayı kullanıyor ve artık dondurmanın vaktinin geldiğini düşünüyorsanız; yazımızda Swarm uygulamasını nasıl dondurabileceğinize dair ipuçları bulacaksınız. Dilerseniz, bir sonraki girişi yapana kadar Swarm’ı dondurabilir veya kökten silebilirsiniz. İşte Swarm uygulamasını dondurmanın yolları.

Swarm Dondurma Adımları

Swarm, kullanıcıların bulunduğu bölgeyi ve konumu paylaşabildikleri bir akıllı telefon uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde, kişiler aradaki mesafeyi dahi kolaylıkla görebilmektedir. Ama bazı nedenler ile bu uygulamayı silmek veya dondurmak istiyorsanız, artık Swarm uygulaması ile bir ilişiğiniz kalmayacaktır.

Zira, bu uygulamada dondurma işlemi yoktur. Yani herhangi bir süre için pasif hale getirmek gibi bir durum yoktur. Bunun yerine kalıcı olarak silme yapabilirsiniz. Peki, çok zor durumda iseniz ve kesinlikle dondurmak istiyorsanız, bu durumda ne yapabilirsiniz?

Eğer herhangi bir nedenden dolayı Swarm uygulamasını dondurmak istiyorsanız; bu durumda destek kısmından Swarm yönetimine durumunuzu belirten bir yazı göndermeniz gerekecektir. Bu yazıya göre size dönüş yapılacaktır, ayrıca Swarm dondurma ile ilgili herhangi bir link yoktur.

Swarm Silme Adımları

Swarm uygulamasını dondurmak istiyor ama bunu başaramıyorsanız ve sonuç olarak hesabınızı silmeye karar verdiyseniz; aşağıdaki yolları takip edebilirsiniz.

1-Öncelikle Swarm uygulaması Forsquare ile uyumlu ve senkronize olarak oluşturulan bir uygulama ve bu yüzden bu sayfaya giriş yapınız https://tr.foursquare.com/delete_me

2-Bu bağlantıya tıkladıktan sonra sağ üst kısımda yer alan Hesap ayarlarına tıklayınız.

3-Giriş yaptığınız sitedeki hesap ayarları kısmına Swarm hesap kullanıcı bilgilerini girerek Giriş kısmına tıklayınız.

4-Bu kısımda sizden uygulamadan neden ayrıldığınıza dair bir feedback (geri bildirim) alacaktır. Sonuç olarak ilgili kutucuklardan birini tıklayabilir veya boş alana çıkma nedeninizi girebilirsiniz.

5-Bu noktadan sonra “Delete Account”  diyerek hesabınızı silmeyi deneyin.

Tekrar hatırlatmak gerekirse; Swarm’da hesap dondurma yoktur ve bunun için sadece yönetime form doldurup bilgi verebilirsiniz. Bu durum da, çok geç cevaplama ve bir dizi prosedür anlamına gelebilir.

Yorumlar (0)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!