Vpn programı kullanmak çoğu kullanıcıları güvenlik açısından rahatsız etmektedir. Çünkü bilgilerinizin çalınma ihtimali yüksektir. Bu yüzden sizlere hem ücretsiz vpn hemde en iyi vpn programı ücretsiz olarak detaylı anlatacağız.

Bu listede bulunan hizmet sağlayıcıları, özel olarak şifreleri, e-postaları veya indirmelerinizi şifreleyebilir. Ücretsiz olanları veya deneme sürümü sunanları kullanmanızı öneriyoruz.

En azından diğer ücretsiz programlardan çok daha kaliteli hizmet vermektedirler. Dilerseniz en iyi ücretsiz vpn 2023 sıralamamıza geçelim.

En İyi VPN Hizmet Sağlayıcıları 2024

en iyi vpn programı

Not: En iyi vpn programları sıralamasında bulunan firmalar güvenlidir.

Bunu yazmamızdaki amaç, 3. parti programlarını vpn programı diye indirip, virüs bulaştırmanızı gerektirecek oldukça çok ücretsiz diye indirebileceğiniz program var.

Bunun yerine çok yüksek fiyatlara olmayan ancak içinizi rahatlatacak bir vpn programı almanızda fayda var.

ExpressVPN

express

ExpressVPN özellikleri:

  • Özel teklif: ÜCRETSİZ ekstra 3 ay edinin.
  • ExpressVPN’i bugün sıfır risk ile deneyin.

Buradan siteye gidebilirsiniz.

StrongVPN

en iyi vpn programı

StrongVPN sunucuları, düzinelerce ülkedeki kullanıcıların birçok VPN’lerin normalde çalışmayan yerlerde başarılı bir şekilde blok kazanmalarını ve özel kalmalarını sağlar.

  • StrongVPN, dünya çapında 24 ülke ve 45 şehirde faaliyet gösteren 680’den fazla sunucuya sahiptir.
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN ve IPSec protokollerini sunar.
  • Yeni başlayanlar, gelişmiş kullanıcılar ve aralarında açık çevrimiçi güvenlik arayan kimseler için iyi bir VPN servisidir.

Müşteriler, bir StrongVPN hesabı ile istedikleri sunucu konumunu belirli bir şehre bile seçme olanağına sahip olurlar.

Bu kişiselleştirilmiş kullanıcı dostu en iyi vpn programı aynı zamanda sınırsız sunucu anahtarlamasının yanı sıra farklı cihazlarda altı eş zamanlı bağlantıya sahip olma özelliği ile de görülür.

StrongVPN, Mac, Windows, iOS, Android ve hatta çoklu yönlendiricileri desteklemektedir.

StrongVPN, özellikle tüm StrongDNS teknolojilerinin yardımıyla hızlı bağlantı hızlarına sahiptir. Bu, kendi planlarının tamamında bedavadır.

StrongVPN’nin en dikkat çekici özelliklerinden biri sıfır günlüğü politikasıdır. Kendi sunucularına sahip oldukları için, StrongVPN, müşterilerinin verilerini kendileri de dahil olmak üzere meraklı gözlerden gerçekten koruyabilir.

Onların Gizlilik Politikası, müşterilere teknik olarak “günlük” yapan tek verinin e-posta adresiniz ve fatura bilgileriniz gibi bir hesap oluşturmak için gerekli olan bilgileri olduğunu bildirir.

Bunun dışında, StrongVPN, kullanıcı verilerini takip etmeyecek, depolayacak veya satmayacak ve muhtemelen VPN’de, güvenle bunu vaat edebilecek az sayıdaki isimlerinden biri.

StrongVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: StrongVPN üç ödeme plan seçeneği sunar: bir ay, üç ay ve yıllık. Yıllık planı ayda sadece 5.83 dolardır. Aylık planı 10 dolar ve üç aylık plan ise aylık 8 dolardır.

Şans eseri, her katman aynı özellik kümesiyle gelir; bu nedenle abone olduğunuz plana bağlı olarak belirli şifreleme seviyelerinin hile yapmazsınız.

7 gün para iadesi garantisi veriyorlar ve Bitcoin, Alipay, PayPal ve kredi kartını kabul ediyorlar.

PureVPN

en iyi vpn programı

PureVPN, 140’tan fazla ülkede 750’den fazla sunucu vasıtasıyla VPN erişimi sağlar ve gizlilik politikalarına göre kayıtları maksimum anonimlik için tutar.

Windows, Mac, Android, iOS ve Chrome kullanıcıları için çalışır ve hesabınızı aynı anda en çok beş cihazda kullanmanıza izin verir.

Diğer en iyi vpn programı gibi PureVPN de sınırsız sunucu anahtarlamasını ve ödediğiniz plana bakılmaksızın rezervasyon olmadan mevcut olan her sunucuya erişimi destekler. Ayrıca, VPN bağlantısı kesilirse tüm bağlantı kesilir böylece bir kill anahtarı vardır.

Belirtilmesi gereken bir başka benzersiz özellik ise, Windows masaüstünüzü veya dizüstü bilgisayarınızı sanal bir yönlendiriciye “dönüştüren” sağlayan, 10’a kadar cihazı kendi VPN gereksinimlerine bağlayabilmenizi sağlayan Sanal Yöneltici özelliğidir.

PureVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: PureVPN çoğu sağlayıcıdan çok daha uygun fiyatlıdır ve hediye kartları, Alipay, PayPal, Bitpay ve benzeri çok sayıda ödeme seçeneği sunar.

Çok yıllı bir plan satın alabilirsiniz veya ayda yaklaşık 9 $ olan ay için altı ay alabilir veya aylık $ 10.95 / ay ödeyebilirsiniz.

NordVPN

en iyi vpn programı

NordVPN benzersiz bir en iyi vpn programı hizmetidir çünkü, tüm web trafiğinizi iki kez şifrelemekte ve “sektörde en sıkı güvenlik” bulunduğunu iddia etmektedir.

Ayrıca, VPN bilgilerinin açık olmadığından emin olmak için, VPN bağlantısı kesilirse sizi otomatik olarak internete bağlayabilen bir kayıt defteri girme politikasına ve bir kayıt kapatma politikasına da sahiptir.

Bu VPN şirketi tarafından desteklenen diğer bazı önemli özellikler, bir DNS sızıntı çözücü, 50’den fazla ülkedeki sunucular, P2P trafiğinin bant genişliği azaltma ve özel IP adresleridir.

NordVPN hesabınızı aynı anda altı cihazda kullanabilirsiniz; bu, çoğu VPN servisinin desteklediğinden daha fazla bir şeydir. VPN, Windows, Mac, Linux, BlackBerry, iPhone ve Android de dahil olmak üzere birçok cihazda kullanılabilir.

NordVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: NordVPN’yi aylık olarak ödemek, ayda 11,95 $ mal olacak. Bununla birlikte, bir defada 42.00 $ veya 69.00 $ için altı ya da on iki ay satın alırsanız, aylık 7,00 $ / ay ya da 5,75 / ay daha ucuza alabilirsiniz.

30 günlük bir para iadesi garantisi ve 3 günlük ücretsiz deneme seçeneği de mevcut; ayrıca, bir kerelik 99 dolarlık ödemeyle 3 yıllık bir seçenek sunar. NordVPN’yi Bitcoin, PayPal, kredi kartı ve diğer yöntemlerle ödeyebilirsiniz.

Speedify

en iyi vpn programı

Internet trafiğinizi hızlandırmak ve şifrelemek için Windows, Mac, Android ve iOS ile işleri hızlandırın. Yazılımı tüm bu cihazlara kurabilir ve bunları istediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz ancak yalnızca ikisi aynı anda VPN hesabınızı kullanıyor olabilir.

Speedify hakkında oldukça hoşunuza giden bir şey, hesabı bile yapmadan ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Yazılımı yüklediğiniz andan anında bir VPN’in arkasında hemen korunursunuz ve sunucuyu değiştirme, şifrelemeyi açma ve kapatma, aylık veya günlük limitler oluşturma ve en hızlı sunucuyla kolayca bağlantı kurma gibi her şeyi yapabilirsiniz. .

Birçok sunucu, Speedify tarafından desteklenmektedir. Brezilya, İtalya, Hong Kong, Japonya, Belçika ve Seattle, Atlanta, Newark ve NYC gibi ABD’deki konumlarda VPN sunucuları bulunmaktadır.

Bazıları BitTorrent trafiği için bile mükemmeldir ve bu P2P sunucularını bulmak program aracılığıyla bir düğmeyi açmaya kadar kolaydır.

Ağınız 150 Mbps kadar yüksek hızları destekliyorsa, Speedify bunu eşleştirebilir; bu, çok sayıda ücretsiz VPN’nin bu tür yüksek indirme hızlarını desteklemediğini göz önüne alındığında şaşırtıcıdır.

Speedify sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Speedify, VPN yoluyla aktarılan ilk 1 GB veri için ücretsiz olarak servislerini kullanmanızı sağlar.

Sınırsız VPN verileri için, ayda 8,99 dolar veya 12 ay için 49,99 dolar (aylık 4.17 dolar) ödemeniz mümkündür. Speedify’i satın almak için PayPal’ı veya bir kredi kartını kullanabilirsiniz.

Avast SecureLine VPN

en iyi vpn programı

Avast son derece popüler antivirüs programı ile tanınır ve hatta bilgisayarları kötü virüslere karşı koruyan ücretsiz bir antivirüs sunar.

Bu durumda, internet trafiğini şifrelemek ve güvenliğini sağlamak için bir VPN hizmetine sahip olduklarından şaşmamak gerekir.

Bu en iyi vpn programı ile desteklenen sunucu konumlarından bazıları Avustralya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Meksika, Rusya, birkaç ABD eyaleti, Türkiye, İngiltere ve Polonya’dır.

Desteklenen sunucuların çeşitliliği nedeniyle, çevrim içi video akışını gerçekleştirirken veya belirli web sitelerine erişirken sıklıkla görülen konuma dayalı kısıtlamaları atlamak kolay. Ayrıca, bazılarında P2P trafiği destekleniyor.

Yazılım Windows, Mac, Android ve iOS platformları için mevcuttur ve bir hesap aynı anda beş cihaza kadar kullanılabilir. OpenSSL sertifika kimlik doğrulaması ile AES 256-bit şifreleme kullanır ve internette gezinirken reklamları görüntülemez. Avast, SecureLine abonelerinin katıldığı çevrimiçi etkinlikleri takip etmez.

Avast sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Avast’ın VPN hizmetinde 7 günlük ücretsiz deneme sürümü vardır. Aylık maliyet 8.99 $ iken, bir yıllık ödeme 79.99 $ olan aylık 6.67 $ civarında. Cihaza ve cihaz sayısına bağlı olarak, başka çeşitli seçenekler de mevcuttur.

Bu en iyi vpn programı satın almak için bir kredi kartı, PayPal hesabı veya banka havalesi kullanmanız gerekir.

Norton WiFi Privacy VPN

en iyi vpn programı

Yeni başlayanlar için, Norton WiFi Privacy internet aktivitenizi takip etmez veya saklamaz ve trafiğinizi meraklı gözlerden gizlemek için VPN’leriyle banka düzeyinde şifreleme sağlar.

Bu, aynı anda tam bir yıl alırsanız, aylık 3,33 dolara kadar düşük bir ücret karşılığında kullanılabilir.

Norton WiFi Privacy VPN’yi, ödemeyi seçtiğinize bağlı olarak aynı anda bir, beş veya on cihazda istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. MacOS, Windows, Android ve iOS desteklenir.

Norton sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Norton’un VPN hizmetini tek bir cihazda bir kerede kullanmak, ayda 4,99 dolar veya bir yıl boyunca almak için 39,99 dolar (aylık maliyeti 3,33 dolara) yapar.

Beş veya on cihaz için ödeme yapmak isterseniz fiyatlar farklıdır; Aylık 7.99 dolar / ay ve on ay için 9.99 dolar. Kullanılabilir bir deneme sürümü yok. Norton WiFi Gizlilik bir kredi kartı veya PayPal hesabı ile satın alınabilir.

Visit HideMyAss! (HMA) VPN

en iyi vpn programı

HMA, bazıları tarafından en kolay ve en kullanıcı dostu VPN olarak düşünülen İngiltere merkezli VPN hizmetidir.

Onların şöhreti bir Sony korsanının 2011 FBI soruşturmasıyla (HMA, şüpheli Cody Kretsinger’ın çevrim içi zaman çizelgelerinin kayıtlarını açıkladı) incelemekle biraz da gölgelendi, ancak pek çok kullanıcı hala kendi özel taramalarında HMA kullanmaya devam ediyor.

HMA, neredeyse her ülkede 800’den fazla sunucunun bulunduğu muazzam bir havuza sahiptir; bu da pek çok yerde coğrafi olarak kısıtlanmış içeriğe erişimi açar. Ayrıca, VPN yazılımı, en geniş müşteri yelpazesini daha da desteklemek için bir dizi dile çevrildi.

HideMyAss, IP adreslerini döndürme, hız kılavuzları ve son derece kullanışlı bir istemci aracı gibi bazı özellikler de sunar. HMA ayrıca yeni başlayanlar için kurulumu çok kolaydır.

HMA, tabii ki PPTP, L2TP, IPSec ve OpenVPN protokolleri gibi ortak VPN özelliklerini desteklemektedir.

HMA sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: HMA, 12 ayda ön ödeme yaparken ayda 6,56 $ (78.66 $ / yıl) özel bir fiyat yayınlıyor. Aylık $ 49,99, aylık 8,33 $ ‘a varan altı aylık bir seçeneğiniz var.

30 günlük bir para iadesi garantisi vardır ve bir hediye kartıyla, kredi kartıyla veya nakit olarak (7-Eleven / ACE’de) ödeme yapabilirsiniz.

Cryptostorm VPN

Cryptostorm, Dosya Paylaşıcıları, gizlilik çılgınları ve Karanlık Web’te gezinen insanlar için kesinlikle en çok tercih edilen VPN’dir.

Cryptostorm, bir veritabanı veya trafik kaydı tutmadığı için, şirket kullanıcı verilerini serbest bırakmaya zorlanmış olsa bile sizin hakkınızda açıklayacak bir şey yoktur.

Büyük fark, Cryptostorm’un DNS sızıntılarını önemsemesidir. Çoğu VPN yetkililerin sizi izlemesini engellemek için bu ekstra yol kat etmemektedir. Cryptostorm, gizlenmiş haldeyken kaynak konumunuzdan hiçbir DNS ipucunun alınmamasını sağlamak için özel bir DNS yardımcı programı kullanmaktadır.

Cryptostorm sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Dönemin uzunluğuna ve ödemeyi nasıl seçtiğinize bağlı olarak, aylık 4 dolardan az ve ayda 8 doların biraz altındadır. Örneğin, bir seferde bir kez Stripe kullanarak bir hafta boyunca (1 $ 1,86) ödeme yaparsanız, o ay için toplam 7,44 dolar ile ücretlendirilirsiniz; Bir defada iki yıl (94 $) ödeme yaparsanız, bu aylık eş değeri 3.92 dolara düşürür.

Cryptostorm VPN, Bitcoins, Stripe ve PayPal’ı ödeme olarak kabul eder ve para birimi yerine belirteç kullanımı yoluyla erişim izni verir. Bu simge tabanlı ödeme yaklaşımı, müşterilerinin kimliğine daha fazla gizlilik katmaktadır.

Viking VPN

en iyi vpn programı

Viking VPN, rakiplerinden daha fazla ücret alan küçük bir ABD şirketi. Fakat karşılığında bazı çok hızlı şifreli bağlantılar sunuyor ve trafik aktivitelerine giriş yapmamayı taahhüt ediyorlar. Ayrıca, birden çok kullanıcıya tek bir adres vererek PIA gibi paylaşılan IP adresi işlevini de kullanıyorlar.

ABD yerlerine ek olarak, sunucular Hollanda, Romanya ve dünyanın başka yerlerinde de bulunmaktadır.

VikingVPN’yi Windows, MacOS, Linux, Android, iOS ve diğer platformlarda kullanabilirsiniz.

Viking sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Aylık olarak ödeniyorsa aylık 14,95 $; 6 aylık plan için ayda 11,95 $ (bir seferde 71,70 dolar öderseniz); ve yıllık plan için ayda 9,99 $ (her 12 ayda 119,88 $ ‘a mal olur). VikingVPN ile ücretsiz deneme yoktur, ancak 14 gün para iadesi garantisi vardır. Ödemeler, Dash, Bitcoin veya bir kredi kartı ile yapılabilir.

UnoTelly VPN

en iyi vpn programı

UnoTelly VPN, Yunanistan’da başladı ve bir çok ülkedeki sunucularla büyük bir çok uluslu şirket haline geldi. En özgün özelliklerinden biri, UnoDNS hizmetinde kullanılan dahili ebeveyn kontrol seçenekleri.

UnoTelly bazı bilgileri günlüğe kaydeder ancak yalnızca giriş ve çıkış zamanınızı ve o zaman kullandığınız bant genişliğini içerir. Bununla birlikte, en iyi vpn programı paylaşılan IP adreslerini kullandığından, ziyaret ettiğiniz web sitelerini izleyemezler.

UnoTelly’nin UnoProtector özelliğiyle de kötü amaçlı yazılım ve reklam engelleme elde edersiniz. Bilgisayarınızın tarayıcıda ancak iOS ve Android’de de çalışır.

Hesabınızı bir kerede birden fazla cihazla kullanmanıza izin veren bazı hizmetlerden farklı olarak, UnoTelly, aynı anda aynı ağda çalışıyorsa, eş zamanlı cihaz kullanımını desteklemektedir.

UnoTelly sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Burada iki plan var; Premium ve Gold, ancak yalnızca ikinci VPN’i desteklerken diğeri sadece DNS hizmetidir. UnoTelly Gold, her ay satın alırsanız aylık 7,95 $ tutar, ancak üç ay, altı ay veya bir yıl boyunca satın almak istiyorsanız üç seçenek daha vardır.

Bu fiyatlar sırasıyla 6.65 $ / ay, 6.16 $ / ay ve 4.93 $ / aylık (tabii ki her biri tek bir tutarla ödeniyor). Bu bağlantı aracılığıyla sekiz gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

WiTopia VPN

en iyi vpn programı

WiTopia en iyi vpn programı arenasında saygın bir isim. Bazı kullanıcılar yazılımın kurulum ve yapılandırma konusunda sinir bozucu olabileceğini söylese de, 40’ın üzerinde ülkede geniş bir sunucu yelpazesine sahiptir.

WiTopia’da bekleyebileceğiniz hızlar, diğer VPN’lere benzer. Sunucularınıza yakınlığınıza bağlı olarak 2 Mbps – 9 Mbps arasında değişirler.

Tarama ve dosya paylaşım alışkanlıklarını gizlemek isteyen herkes için ek güvence olduğu için, WiTopia bilgilerinizin günlüklerini asla kaydetmek, taramak, ifşa etmemek veya satmayacağına söz verir. Bununla birlikte, belirli amaçlar için bazı verilerin bulunduğunun farkında olmalısınız.

WiTopia ayrıca OpenVPN, L2TP / IPsec, Cisco IPsec, PPTP ve 4D Stealth’i, sınırsız sunucu değişimi, sınırsız bant genişliği, sınırsız veri aktarımı, sıfır reklam, geniş cihaz desteği ve ücretsiz ve güvenli bir DNS hizmeti de desteklemektedir.

WiTopia sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Bu en iyi vpn programı hizmeti iki planda sunulmaktadır: personalVPN Pro ve personalVPN Basic, her ikisi de altı ay, bir yıl veya iki yıllık temelde satın alınabilir.

Temel plan ayda 3.06 $ / ay iken, üç yılın tümünü üç yıl boyunca satın alırsanız profesyonel plan $ 4.44 / ay’dır. Temel plan aynı zamanda aylık 5,99 $ ödemenizi de sağlar. Kredi kartı veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz.

OverPlay VPN

en iyi vpn programı

Bu İngiltere merkezli hizmet kesinlikle bakmaya değer. OverPlay’in bu sayfadaki diğer bazı hizmetlerin sunucu havuzu boyutu yok iken, performans güçlüdür, sınırsız P2P trafiğini desteklemektedir ve okuyucular ortalama 6 Mbps’lik indirme hızlarına sahiptir.

OverPlay ile, engellenen web sitelerine erişmek veya web’e anonim olarak göz atmak için dünyanın dört bir yanındaki 50’den fazla ülkedeki sunuculara anında erişebilirsiniz. Windows, macOS, Android ve iOS ile çalışır.

Ayrıca OverPlay’i OpenVPN desteğiyle manuel olarak kurabilirsiniz; bu, tüm ağınızın bir yönlendirici aracılığıyla VPN’ye erişmesini istiyorsanız kullanışlıdır.

İşte OverPlay’in en önemli özelliklerinden bazılarına hızlı bir özet: trafik kaydı yok, sınırsız sunucu değişimi, sınırsız bant genişliği, PPTP ve L2TP desteği ve sınıf şifreleme.

OverPlay sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Ücret 9,95 $ / ay veya bir defada 99,95 dolara bir ödeme yapın, bu da ayda 8,33 dolardır. OverPlay, kredi kartı veya PayPal ile satın alınabilir.

Boxpn

en iyi vpn programı

Boxpn, özellikle diğer VPN’lere kıyasla çok hızlı bazı hızlar üretir. Okuyucular, 7 Mpbs’yi aştığını bildiriyor. Sunucular Paris, Sydney, Dublin, Montreal ve Panama gibi çeşitli yerlerde bulunur.

Şirket ayrıca, P2P dosya paylaşımına katılan kişilere özellikle rahatlatıcı herhangi bir istemci etkinliğini kaydetmemeyi taahhüt ediyor.

Veri günlüğü hakkında söylediklerini aşağıda bulabilirsiniz: ASLA ağımızdaki çevrimiçi aktivite günlüklerini saklayın veya bireysel kullanıcı faaliyetleri hakkındaki özel bilgileri saklayın. Ödemelerle ilgili bilgi, ödeme işlemci yönetmeliklerine göre kaydedilebilir.

Boxpn, sınırsız veri aktarımları, para iadesi garantisi ve sınırsız sunucu değişimi sunmaları nedeniyle bu listede yer alan diğer bazı servislere benzer. Ayrıca OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, 2048 bitlik şifreleme, hesap başına üç eş zamanlı bağlantı ve mobil cihazları da destekliyorlar.

Boxpn sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Boxpn bir defada 35.88 dolar karşılığında satın alınırsa en ucuzu; aylık maliyet sadece ayda 2.99 $ ‘dır. Bir kerede üç ay süreyle satın alırsanız, bu aylık fiyat aylık 6.66 dolara,aylık fiyatı 9.99 dolara yükselir.

Boxpn’i satın almak için kullanılan ödeme seçenekleri arasında PayPal, kredi kartı, Bitcoin, Perfect Money ve Global Payments bulunur.

ZenVPN

en iyi vpn programı

ZenVPN, haftalık olarak satın alınabilir ve Brezilya, Danimarka, ABD, Romanya, Hindistan, Norveç ve Hollanda da dahil olmak üzere dünya çapında 30’dan fazla yerde bulunabilen sunucuları vardır.

ZenVPN’ye göre: Çevrimiçi etkinliklerinizi incelemiyoruz ve herhangi bir kayıt tutmamaktayız.

Kurulum süper kolay çünkü birkaç tıklamadan sonra tüm İnternet verilerinizi şifrelemek için VPN’yi kullanmaya hazırsınız.

Bu VPN hizmeti, P2P trafiğini engellemiyor veya sınırlamıyor. Bununla birlikte, telif hakkıyla korunan verilerin torrentlenmesinin, çoğu durumda, VPN kullanıp kullanmamaya bakmaksızın yasa dışı olduğunu unutmayın.

ZenVPN sitesine gitmek için tıklayın.

Fiyat: Her 7 günde bir faturalandırılacak olmak üzere haftalık olarak ZenVPN’ye 2,95 $ ‘a abone olabilirsiniz; bu da aylık 11,80 dolara eşdeğerdir.

Başka bir seçenek de sadece bir ayda 5,95 $ / aylık bir satın almaktır. Üçüncü seçenek ise ayda 4.16 $ ‘lık bir fiyatla satın almaktır. Sınırsız seçenek, bütün yıl boyunca 95.50 dolar ödüyorsanız haftada 5.95 $ / ayda veya aylık 7.96 $ daha pahalıdır. Bitcoin, PayPal ve kredi kartı kabul edilebilir ödeme yöntemidir.

Yorumlar (2)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!

GÖNDER

Tech 2 yıl önce

Uygulamaları gayet detaylı anlatmışsınız, teşekkürler.

Mehmet Daykan 6 yıl önce

OperaVPN sorunsuz, hızlı ve reklamsız stabil bir vpn uygulaması tavsiye ederim.