Pdf düzenleme programı ücretsiz ve online siteleri, metni düzenlemenize, aynı zamanda kendi metninizi eklemenize, resimleri değiştirmenize olanak sağlamaktadır.

Kendi grafiklerinizi eklemenize, adınızı imzalamanıza, formlar doldurmanıza vb olanak tanıyan gerçekten ücretsiz PDF düzenleyici online bulmak kolay değildir.

Bununla birlikte, aşağıda sadece tüm bu özellikleri ve daha fazlasını içeren en iyi ücretsiz PDF düzenleyicilerinin bir kısmını size sunarak bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağız. En iyi ücretsiz PDF düzenleme listemizde 7 adet editör bulunmaktadır.

Bunların bir kısmı doğrudan web tarayıcınızda çalışan çevrimiçi PDF düzenleyicisidir, böylece tüm yapmanız gereken PDF dosyanızı web sitesine yüklemek, istediğiniz değişiklikleri yapmak ve daha sonra bilgisayarınıza geri kaydetmektir.

Bu hızlı bir yoldur, ancak çoğu kez çevrimiçi bir editör, genelde çok daha geniş bir yetenek yelpazesine sahip olan masaüstü eşdeğeri gibi tamamen özellikli değildir.

Ücretsiz PDF Düzenleme ve Görüntüleme

Bu ücretsiz PDF düzenleyicilerinin tümü aynı özellikleri desteklemez ve bazıları yapabileceğiniz şeylerle sınırlıdır bu yüzden aynı PDF’yi birden fazla araçta işleyebileceğinizi unutmayın. Örneğin, bir PDF metnini düzenlemek için bunları kullanın daha sonra aynı PDF’yi farklı bir düzenleyici aracılığıyla, bu programda desteklenen bir uygulamayı kullanmak için deneyin; bir form düzenlemek, bir görüntüyü güncellemek veya bir sayfayı kaldırmak gibi.

Microsoft Word 2016 veya 2013’e sahipseniz, şu anda kullanımınıza hazır mükemmel bir PDF düzenleyiciniz olduğu için aşağıdaki önerilen tüm programları göz ardı edebilir ve hali hazırdakini kullanabilirsiniz. Herhangi bir Word belgesi gibi PDF’yi açmanız yeterlidir, programa PDF’yi dönüştürmek için birkaç dakika verin ve sonra da gerisini ona bırakın!

1- Sejda PDF Editor

ücretsiz pdf düzenleme

Sejda PDF Editor, filigranı eklemeden PDF’de mevcut metinleri düzenlemenizi sağlayan, gördüğüm çok az sayıdaki mükemmel PDF editörlerinden biridir.

Çoğu editör, yalnızca sizin eklediğiniz metni düzenlemekte veya metin düzenlemeyi desteklemektedir, ancak her yere filigran atacaktır.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Artı, bu araç tamamen web tarayıcınızda çalışabilir, bu nedenle herhangi bir programı indirmek zorunda kalmadan kullanabilirsiniz ve kullanımı da gerçekten son derece kolaydır. Bununla birlikte, isterseniz masaüstü sürümünü de elde edebilirsiniz.

Artıları:

Mevcut metni düzenleyebilir ve özel metin ekleyebilir.

Online düzenleyici, diğer web sitelerinden PDF’ler yüklemenizi sağlar.

Köprü eklemeyi destekler.

İmza aracı içeriyor.

PDF’ye boş sayfalar eklemenize izin verir.

PDF’ten sayfaları kaldırabilir.

Sayfanın parçalarını beyazlatmayı destekler.

PDF’ye resim ve şekil ekleyebilir.

Eksileri:

Her saat sadece üç PDF dönüşümü için kullanılabilir.

200 sayfadan az olan PDF’lerle sınırlı

50 MB’den daha büyük PDF’leri düzenlemez

NOT: Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerinde çalışır.

Bilmeniz gereken şey ise çevrimiçi ve masaüstü sürümü arasında bazı farklılıklar vardır. Örneğin, masaüstü kullanımı daha fazla yazı tipi türünü destekler ve URL’lere veya çevrimiçi düzenleyici gibi çevrimiçi depolama hizmetlerinden PDF eklemenize izin vermez.

Sejda’nın PDF düzenleyicisi tarafından desteklenen bir başka önemli özellik, PDF yayıncılarının, kullanıcıları için dosyayı otomatik olarak bu çevrimiçi PDF düzenleyicisinde açması için tıklayabilecekleri bir bağlantı sağlayan web entegrasyon aracı olmasıdır.

Yüklenen tüm dosyalar beş saat sonra Sejda’dan otomatik olarak silinir.

İpucu: Sejda’nın çevrimiçi ve masaüstü uygulaması, PDF’yi Word’e veya Word’den PDF’ye dönüştürmek için kullanılabilir. Bu dönüştürme seçeneğini bulmak için her iki programda Araçlar bölümünü kullanın.

2- Inkscape

ücretsiz pdf düzenleme

Inkscape son derece popüler bir ücretsiz resim görüntüleyici ve editörüdür ancak aynı zamanda en özel PDF editörlerinin ücretli sürümlerinde desteklediği PDF düzenleme işlevlerini de içerir.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Artıları:

PDF metnini düzenleyebilir.

Grafikleri yönetmeyi destekler.

Birçok resim düzenleme araçlarını içerir.

Eksileri:

Grafik düzenleme araçları sayısı biraz az olabilir.

Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerini destekler.

Inscape muhteşem bir resim düzenleme programıdır, ancak bu gibi programlara aşina olmayanlar tarafından kullanılmamalıdır. Bir bakıma GIMP, Adobe Photoshop ve diğer görüntü düzenleyicilerine benzer.

Bununla birlikte, PDF düzenleme bağlamında kullanıldığında, Inkscape yalnızca PDF’deki resim veya metinleri silmek veya düzenlemek istiyorsanız dikkate alınmalıdır. Öyleyse, öneri, PDF formlarını düzenlemek veya şekil eklemek için bu listede farklı bir araç kullanmak ve daha önce mevcut metni düzenlemeniz gerekiyorsa PDF’yi Inkscape’e takmak olacaktır.

3- PDFescape Online PDF Editörü

ücretsiz pdf düzenleme

PDFescape Online PDF

PDFescape, birçok özellik içeren harika bir çevrimiçi PDF düzenleyicisidir. PDF, 100 sayfa veya 10 MB boyutunu aşmadığı sürece% 100 ücretsizdir ve harika sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Artıları:

Web tarayıcınız üzerinden çevrimiçi çalışır.

Bir sürü ekstra döküm ve çeviri araç sağlanmıştır.

Kendi metin ve resimlerinizi eklemenizi sağlar.

PDF sayfalarını silebilir ve ekleyebilir.

Eksileri:

Varolan metni düzenleyemezsiniz

Büyük PDF’leri düzenlemez

Not: Herhangi bir işletim sisteminde çalışabilir.

Bu web sitesinde PDF’leri düzenleme izniniz, metni gerçekten değiştirebileceğiniz veya görüntüleri düzenleyebileceğiniz anlamına gelmez; ancak kendi metin, resim, link, form alanlarınızı vb. ekleyebilirsiniz.

Metin aracı, kendi boyutunu, yazı tipini, rengini ve hizalamasını seçebilmeniz ve metni kalın, altı çizili veya italik yapabilmeniz için çok özelleştirilebilir.

Ayrıca, PDF’yi çizebilir, yapışkan notlar ekleyebilir, metin üzerinden vurabilir, kaybolmak istediğiniz şeylerin üzerine beyaz boşluk koyabilir ve çizgiler, işaretler, oklar, ovaller, daireler, dikdörtgenler ve yorumlar ekleyebilirsiniz.

PDFescape, tek tek sayfaları PDF’den silmenize, sayfaları döndürmenize, bir sayfanın parçalarını kırmasına, sayfaların sırasını yeniden düzenlemenize ve diğer PDF’lerden daha fazla sayfa eklemenize izin verir.

Kendi PDF dosyanızı yükleyebilir, URL’yi çevrimiçi PDF’ye yapıştırabilir ve kendi PDF’nizi sıfırdan yapabilirsiniz.

Düzenlemeyi bitirdiğinizde, bir kullanıcı hesabı oluşturmadan PDF’yi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. PDF’inizi indirmeden ilerlemenizi çevrimiçi olarak kaydetmek istiyorsanız yalnızca bir şeye ihtiyaç duyarsınız: Boş bir klasör.

PDFescape, PDFescape Editor adlı  çevrimdışı bir PDF düzenleyicisine sahiptir; ancak bu ücretsiz değildir.

4- PDF-XChange Editörü

ücretsiz pdf düzenleme

PDF-XChange Editörü

PDF-XChange Editör’de gerçekten harika birkaç ücretsiz pdf düzenleme özellikleri vardır, ancak bunların hepsi ücretsiz değildir. Ücretsiz olmayan bir özellik kullanırsanız, PDF her sayfada bir filigranla birlikte işlerinizi kaydeder.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Bununla birlikte, yalnızca ücretsiz özelliklere bağlı kalırsanız, dosyaya bir miktar düzenleme yapabilir ve tekrar bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Artıları:

PDF’deki metni tanımlamak için OCR’yi kullanır.

Çeşitli şekiller ve resimler içe aktarabilir.

PDF’ye QR kodları eklemeyi destekler.

Taşınabilir bir sürümü vardır.

Eksileri:

Birçok özellik lisans gerektirir.

Not: Windows işletim sisteminde çalışır.

PDF’ler bilgisayarınızdan, bir URL’den, SharePoint’den, Google Drive’dan veya Dropbox’tan yüklenebilir. Düzenlenen PDF, bilgisayarınıza veya herhangi bir dosya depolama hizmetine geri kaydedilebilir.

PDF-XChange Editör programında pek çok özellik vardır. Bu yüzden ilk başta ezici görünebilir. Bununla birlikte, tüm seçeneklerin ve araçların anlaşılması kolaydır ve daha kolay yönetim için kendi bölümlerine kategorize edilmiştir.

Bir güzel özellik, tüm form alanlarını vurgulama yeteneğidir, böylece bilgileri doldurmanız gereken yeri bilmek daha kolaydır. Bir çeşit bir uygulama gibi bir sürü form içeren bir PDF’yi düzenliyorsanız, bu gerçekten yararlıdır.

Ücretsiz sürümde filigranla sonuçlansalar da, bu program mevcut metinleri düzenlemenize, kendi metninizi PDF’ye eklemenize ve belgeye sayfalar eklemenize veya silmenize izin vermez.

Bu programı, flash sürücüde kullanmak için veya normal yükleyici olarak kullanmak için taşınabilir modda indirebilirsiniz.

Birçok özellik ücretsiz ancak bazıları değildir. Ücretsiz sürümü kapsamında olmayan bir özellik kullanırsanız, kaydedilen PDF dosyasının her sayfanın köşelerine bir filigran eklenir.

5- Smallpdf Çevrimiçi PDF Editörü

ücretsiz pdf düzenleme

Bir PDF’ye resim, metin, şekil veya imza eklemenin en hızlı yollarından biri de Smallpdf’dir.

Bu, kullanıcı hesabı oluşturmaya veya herhangi bir anti-filigran özellik ödemek zorunda kalmadan PDF’yi yüklemeyi, değişiklik yapmayı ve bilgisayara geri yüklemeyi gerçekten kolaylaştıran bir web sitesidir.

Artıları:

Tüm özellikler ücretsizdir.

PDF’ye daha fazla metin eklemenize izin verir.

Silmek istediğiniz alanların üzerine beyaz boşluk koyabilirsiniz.

Şekil değişikliğini destekler.

Çeşitli kaynaklardan PDF yükleyebilir ve kaydedebilir.

Eksileri:

Varolan metni düzenlemenize izin vermemekte

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Not: Herhangi bir işletim sistemini destekler.

Bilgisayarınıza ek olarak, PDF’nizi Dropbox veya Google Drive hesabınıza da açabilir ve / veya kaydedebilirsiniz.

Smallpdf ile PDF’ye içe aktarabileceğiniz üç şekli vardır: Bunlar kare, daire veya ok iledir. Eklendikten sonra, nesnenin ana rengini ve çizgisinin rengini ve kenarının kalınlığını değiştirebilirsiniz.

Metin boyutu küçük, küçük, normal, büyük veya büyük olabilir, ancak seçim için yalnızca üç yazı tipi türü vardır. Eklediğiniz herhangi bir metnin rengini de değiştirebilirsiniz.

PDF’yi düzenlemeyi bitirdikten sonra UYGULA düğmesine basın ve kaydetmek istediğiniz yere karar verin. Belgedeki sayfaları ayıklamak isterseniz, düzenlenmiş PDF’yi,  Smallpdf’nin PDF splitter aracıyla çalıştırabilirsiniz.

6- FormSwift’in Ücretsiz PDF Editörü

ücretsiz pdf düzenleme

FormSwift Free PDF Editor, kullanıcı hesabı bile yapmadan kullanabileceğiniz, gerçekten basit bir çevrimiçi PDF düzenleyicisidir.

PDF dosyanızı web sitesine yüklemek ve sayfanın üstündeki menüleri kullanarak bazı temel PDF düzenleme işlevlerini bilgisayarınıza indirmeden önce hızlı bir şekilde gerçekleştirmek kadar basittir.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Artıları:

Her şey ücretsiz ve bir kullanıcı hesabı gerekli değildir.

Filigranı bırakmıyor.

Varolan metinleri ve görüntüleri beyaz veya siyah alanla silebilir veya düzeltebilirsiniz.

Kendi resimlerinizi eklemenize izin verir.

Kendi özel metninizi PDF’ye ekleyebilirsiniz.

Çevreler, onay işaretleri ve “x” simgeleri herhangi bir metnin üzerine yerleştirilebilir.

Sayfadaki herhangi bir şeyi vurgulamayı destekler.

Yazı yazmak, çizmek veya yüklemek oldukça kolaydır.

Eksileri:

Varolan metni düzenleyemezsiniz.

Erişimi kolay, Geri alma butonu yoktur.

Yalnızca bilgisayarınızdan PDF yükleyebilirsiniz.

Not: tüm işletim sistemlerini destekler.

PDF’yi düzenlemeyi bitirdiğinizde, dosyayı PDF dosyası olarak indirebilir, doğrudan yazıcınıza basabilir veya PDF’yi Microsoft Word DOCX belgesi olarak kaydedebilirsiniz.

Not: PDF’den DOCX’e dönüşüm, çalıştığımız her PDF için işe yaramadı ancak resimler güzel biçimlendirildi ve metin tamamen düzenlendi

Formswift’in formswift.com/snap adresinde sunduğu bir başka özellik, bir belgenin resmini çekerek telefonunuzdan PDF’leri hızlı bir şekilde düzenlemenize veya imzalamanıza olanak tanır.

İşiniz bittiğinde paylaşabilir veya PDF’yi indirebilirsiniz. Bir web uygulamasıyla yapılan birçok işin sivilcidir, çünkü bu sizin sabrınız varsa işe yarıyor.% 100 mükemmel değil.

PDF yerine bunları düzenlemek istiyorsanız, Word belgelerini ve görüntüleri FormSwift’e de yükleyebilirsiniz.

7- PDFelement Pro

ücretsiz pdf düzenleme

PDFelement Pro, adından da anlaşılacağı gibi ücretsiz bir PDF editörüdür ancak dönüştürme işlemine önemli bir sınırlama getiriyor: PDF’nin her sayfasına filigran yerleştirilecek. Söyleniyor, filigran sayfaların çoğunluğunu kapsamaz ve önemli bazı PDF düzenleme özelliklerini desteklediğinin farkına varmak önemlidir.

Artıları:

PDF metnini doğrudan düzenlemenize olanak tanır.

Resim ekleme, bağlantılar ve özel filigran destekler.

PDF sayfalarının arka planı düzenlenebilir.

Üstbilgi ve altbilgiler PDF’ye dahil edilebilir.

Birkaç PDF’yi birerine birleştirmeyi destekler.

PDF sayfaları kırpılabilir.

OCR’yi destekliyor.

PDF sayfalarını ekleyebilir, ayıklayabilir, silebilir ve döndürebilir.

Gömülü formları kolaylaştırır.

PDF’ye parola koyabilirsiniz.

Eksileri:

Ücretsiz sürümü, PDF’ye filigran yerleştirir.

Ücretsiz olarak PDF Düzenleme sitesine gitmek için tıklayın.

Not: Windows, macOS, Android ve iOS işletim sistemlerinde desteklenir.

Bu program, PDF dönüşümlerinin her birinde filigram bırakır ancak bu diğer filigramlar gibi pek sıkıcı ve endişelendirici boyutta değildir.

Bununla birlikte, PDF’yi ne için kullanacağınıza bağlı olarak, desteklediği özellikler, filigranla birlikte kullanımınız için yeterli olabilir.

İşte ücretsiz pdf düzenleme programları bu şekildeydi, sizinde kullandığınız pdf düzenleyici programı veya online editörü varsa bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar (1)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!

GÖNDER

Muhammet Ali 4 yıl önce

Pdf24. Hiç bir sınırlama yok. Her türlü işlemi yapabilirsiniz. PC ve telefonda kullanabilirsiniz.