Instagram’da hikayeye müzik eklemek için öncelikle Instagram’ın hikaye kısmına girmeniz gerekiyor.

Daha sonra hikayede paylaşmak istediğiniz görüntüyü ekleyin. Devamında ekranı yukarı doğru kaydırınız. Ekranı yukarı kaydırınca müzik simgesini seçmelisiniz.

Instagram Hikaye Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

instagram müzik ekleme nasil yapilir

Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Bu arada instagram hikaye müzik ekleme android ve iOS işletim sisteminde kullanabilirsiniz.

1- Instagram uygulamasını açın.

2- Uygulamayı açtıktan sonra Galerinde herhangi bir video yada müziği seçin.

instagram hikaye müzik ekleme nasıl yapılır 2020

3- Seçtiğiniz video ve müziği yukarı doğru kaydırın.

instagram hikaye müzik ekleme

4- Kaydırdıktan hareketli müzik simgesi gelecek.

instagram hikaye müzik ekleme 2020

5- Müzik kısmına tıklayın. Bu kadar.

Instagram uygulaması bilindiği üzere kullanıcılarına sunduğu özellikle ile adından söz ettiriyor. Müzik ekleme özelliği ise çoğu instagram kullanıcısını oldukça memnun etti.

Sizlerde rahat bir şekilde Instagram’a müzik ekleyebilirsiniz, bu şekilde arkadaşlarınıza duygu ve hisseleriniz daha iyi ulaştırabilirsiniz.

Instagram Müzik Ekleme Yapamıyorsanız Güncelleyin

Instagram’a müzik ekleme özelliğini kullanamıyorsanız her türlü işlemi yaptığınızda müzik etiketi çıkmıyorsa, bu kısımda farklı yöntemlerine bakabilirsiniz. Instagram uygulamasını güncelleyiniz.

Ayrıca eski sürümlerde Instagram müzik bulunduğunuz bölgede kullanılamıyor uyarısı verebilir. Uygulamayı güncelleyerek müzik ekleme sistemine ulaşabilirler.

Son olarak ise instagram’ı güncellemek içinse akıllı telefondan uygulamalar bölümüne gidin ve Instagram’ı seçerek uygulamayı güncelle seçeneğine tıklayın.

SONUÇ

Bu adımları takip ederek Instagram hikayenize müzik ekleyebilir ve paylaşabilirsiniz. Ancak, müzik ekleme özelliğinin bazı ülkelerde veya hesap türlerinde kullanılamayabileceğini unutmayın.

Yorumlar (0)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!

GÖNDER