Twitter hesap silme işlemini yaptığınızda, bütün verileriniz tamamen silinecektir. Hesap silme linki makalemizde yer alıyor, bu linke tıkladığınızda direkt olarak hesap ayarlarına gideceksiniz ve şifrenizi girip hesabınızı silebileceksiniz.

Twitter hesap silmeden önce mutlaka okuyun!

Hesabınızı sildiğinizde 30 gün boyunca hesabınız Twitter veri tabanında tutuluyor. Twitter, yanlışlıkla veya kazara silinen hesaplar için silme işlemini yaptığınızda videolarınızı, resimlerinizi, mesajlarınızı ve tweetlerinizi tamamen silmiyor. 30 gün bekleyip, ondan sonra hesabı tamamen siliyor.

30 gün içerisinde hesabını yanlışlıkla silen kullanıcılar, hesaplarına giriş yaparak, silme işleminden vazgeçmiş oluyor.

Twitter Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

  • İlk olarak twitter hesap silme işlemine başlamak için aşağıdaki linke tıklayın.
  • Hesabınızın ayarlar kısmına ulaşmak için tıklayın
  • Açılan pencereden giriş yapmadıysanız hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra mobilden hesap silmeye çalışıyorsanız, ekranı biraz aşağıda indirin ve en altta bulunan  “Hesabınızı Devre Dışı Bırakın” butonuna tıklayın.
  • Daha sonra şifrenizi tekrar girin ve hesabınızı kalıcı olarak silin.

twitter hesap silme

twitter silme

Twitter hesap silme işlemini yaptıktan sonra, 30 gün boyunca hesabınıza girmemeniz gerekmektedir. Eğer hesabınıza 29. gün bile olsa giriş yaptığınız zaman, hesabınız tekrar aktif olmaktadır.

twitter hesap silme mobilden

Videolu Anlatım

Youtube Kanalımıza Abone olmayı lütfen unutmayın. :)


Yorumlar (0)

* Yorumların Onaylanması İçin Türkçe Yazım Kurallarına Dikkat Edin!